Vad vill...

Mobile +46 708 620 350

magnus.broddesson@spoxmed.se

För er som inte träffat mig så kan jag kort berätta att jag började sälja medicinsk teknik 1995. Sedan dess har jag arbetat på 3 olika företag innan jag nu startade SPOX. Har arbetat som säljare, produktspecialist, försäljningschef & VD. Hela tiden har jag arbetat med kirurgiska produkter. Detta i ett spektrum, från fotkirurgi till ÖNH.


Skulle någon vara mer nyfiken på mig finns jag på www.linkedin.com men bättre upp… kontakta mig så kommer jag över på besök.


En hel del av er känner mig redan. Ni vet hur nyfiken jag är av mig. Så att jag efter 17 år i medtech branschen startar eget kommer nog inte som en överraskning för er. Jag vill passa på att tacka er för alla frågor ni svarat på genom åren!


Den kunskapen jag därigenom kunnat bygga upp, är en del av förutsättningarna för SPOX medtech.


Vår värld, den kirurgiska världen, står dock inte still. Tvärtom. Den utvecklas ständigt, och fort går det. Kul!  Kul och jobbigt. Så jag hoppas ni är lika vänliga som alltid när jag fortsätter vara nyfiken och samla erfarenheter.


I utbyte lovar jag fortsätta sprida och dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Självklart kommer ni som alltid att får god service. Det förtjänar ni. SPOX vill hjälpa er att hjälpa andra. 


Vi kommer att fokusera på kirurgi i Sverige. Det är två ramar vida nog både för att det skall vara en rejäl utmaning att hålla hög kompetens men samtidigt göra det möjligt hitta bra produkter åt er.

Produkter som hjälper er, hjälpa andra.


Vi ses!


© 2014 SPOX medtech